HITS4ALL

Hits4all is een station dat aandacht besteed aan 50 jaar pophistorie en wij verwennen de luisteraars dan ook met muziek van bekende en onbekende artiesten ...ons doe is om een breed publiek te pakken die houden van elke muziek genre en juist die luisteraars komen bij ons goed aan bod wij gaan voor pop, top 40, Dance, Disco, Soul, R&B, Trance, dus kom kom luisteren en we weten zeker dat de muziek waar jij van houdt bij ons langs komt....heel veel luisterplezier
Bezig met het ophalen van realtime informatie.

Reacties op deze zender

Plaats een reactie

Great music

Door: Djay 27 februari 2022 16:45

Zender aanmelden?

Wil je jouw zender ook toevoegen op StreamRadio? Dat kan én het is nog gratis ook.

Zender aanmelden

Verbind je PC, Tablet of smartphone met de KEF KW1 Draadloze Subwoofer Adapter Set en luister naar StreamRadio door je hele huis.

Afbeelding van KEF KW1 Draadloze Subwoofer Adapter Set
Koppel jouw KEF subwoofer draadloos aan je speakers met de KEF KW1 Draadloze Subwoofer Adapter Set. Door de verbinding draadloos te maken, plaats je de subwoofer overal zonder te struikelen over losliggende kabels. De adapter set komt met een zender en een ontvanger. Deze beschikken over een 5GHz frequentieband, waardoor er geen geluidskwaliteit verloren gaat. Je hebt een draadloos bereik van 15 tot wel 30 meter. Zo bepaal je zelf waar je de speakers en de subwoofer plaatst.
Nieuws door: nu.nl