HITS4ALL

Hits4all is een station dat aandacht besteed aan 50 jaar pophistorie en wij verwennen de luisteraars dan ook met muziek van bekende en onbekende artiesten ...ons doe is om een breed publiek te pakken die houden van elke muziek genre en juist die luisteraars komen bij ons goed aan bod wij gaan voor pop, top 40, Dance, Disco, Soul, R&B, Trance, dus kom kom luisteren en we weten zeker dat de muziek waar jij van houdt bij ons langs komt....heel veel luisterplezier
Bezig met het ophalen van realtime informatie.

Reacties op deze zender

Plaats een reactie

Great music

Door: Djay 27 februari 2022 16:45

Zender aanmelden?

Wil je jouw zender ook toevoegen op StreamRadio? Dat kan én het is nog gratis ook.

Zender aanmelden

Verbind je PC, Tablet of smartphone met de Logitech Bluetooth Audio Adapter en luister naar StreamRadio door je hele huis.

Afbeelding van Logitech Bluetooth Audio Adapter
Met de Logitech Bluetooth Audio Adapter speel je draadloos muziek af, met ieder bluetooth apparaat, op bijna alle speakers. Sluit de adapter van Logitech aan op je speakers en met een druk op de knop maak je verbinding via bluetooth met je telefoon, laptop, netbook, tablet of PC. Installatie van software is niet nodig, dus kan je direct draadloos genieten van je muziekbibliotheek, Youtube of een muziekstreamingdienst. Het compacte design van de Logitech Bluetooth Audio Adapter zorgt ervoor dat de adapter niet zichtbaar hoeft te zijn en met gemak past achter je speakers. Let op! Dit is een ontvanger, geen verzender. Je kan de audiostreamer dus ook niet gebruiken om geluid vanaf je tv, via deze audiostreamer naar je speakers te versturen. Hij is ook niet geschikt voor de auto.
Nieuws door: nu.nl